top of page

Våra fördjupningsklasser - Workshop och retreat

Är du sugen på att fördjupa yogan, kanske lära dig mer om något specifik eller bara få chans att yoga mer intenstivt under en dag eller helg? Vi erbjuder regelbundna workshops eller retreats med olika teman eller inriktningar, där du får möjlighet att ta din träning vidare och uppleva yogan på nya sätt. 

                                                                            Alla klasser bokas genom Wondr 

Somesh
22 oktober kl 11:00 - 13:00

Chinmaya Sverige erbjuder i samarbete med My Soul Yoga i Vällingby en introduktionsföreläsning till genuin andlighet i syfte att inspirera och ge tillgång till nya verktyg och ökad förståelse i jakten på den absoluta lyckan, lugnet och harmonin.

Pris: 150kr/person som oavkortat går till Chinamaya Sveriges barnverksamhet i Indien.

 

29a0cf_af8dd4d3412f419d84f510cb28499713~mv2_edited.jpg

Workshop i Acroyoga
12 november kl 14:00 - 16:00

Lördagen den 12:e november erbjuder vi en workshop i Acroyoga med läraren Diana Bjälvenäs.

Acroyoga är en blandning av yoga, akrobatik och thaimassage. Det är lekfullt och bjuder ofta in till skratt vid utforskandet av dom olika positionerna som görs tillsammans.Pris: 395 kr/ deltagare

Lina Diana standing counterbalance.jpg

Embodied yin
20 november kl 18.30 - 20:30

Embodied Yin är en form av yinyoga där upplevelsen förkroppsligas inifrån och ut. Mellan dom klassiska yinpositionerna skapas intuitiva rörelser i stillhet genom att lyssna och känna med hela kroppen och sinnet. Det kan upplevas som en slags inre dragningskraft där du inte gör, du följer med. Du varken kommer eller går, du bara är.

Pris: 250 kr

_G9A2740.jpg

Retreat i adventstid
11 december

I den vackra men ibland också hektiska adventstiden erbjuder vi en härlig avslappnande endagsretreat i vår fina studio. En möjlighet att varva ner, landa och fylla på med ny energi och nya krafter.

Mer info kommer snart

IMG_1219.JPG
bottom of page