top of page

Schema hösten 2024

Vårt aktuella schema. För enstaka klasser, se Wondr

Schema 3.pptx (3).jpg
Klassbeskrivning

Vilken klass passar dig?

Hos My Soul Yoga är det lätt att hitta en klass som passar, vi har hathayoga i flera nivåer samt yinyoga, coreyoga och medicinsk yoga. Dessutom morgon-, lunch- och helgpass. Om du är osäker på vilken du ska välja, tveka inte att kontakta oss på info@mysoulyoga.se eller prata direkt med din yogalärare

Hathayoga 1

Tisdagar 18:00-19:00

Torsdagar 20:00-21:00

 

Är du nybörjare? Eller vill finslipa teknikerna? Då är det här passet för dig. Här tar vi allt från början, bygger upp kroppen med stärkande, mjuka rörelser samtidigt som vi stillar sinnet med fokus, andning och meditation. Hatha 1 är en klass att börja sin yogaresa med - och alltid komma tillbaka till!

Vinyasa flow

Söndagar 9:30 - 10.45

Välkommen på en dynamisk klass med härliga flöden. Vi värmer upp med solhälsningar och flödar sedan genom positionerna med stor vikt på att synka rörelser med andetagen. 

Morgonyoga

Lördagar 9:00-10:15 
 

Ett skönt pass på lördagsmorgonen är en bra start på helgen. Ett blandat hathapass som passar alla nivåer och där läraren sätter sin prägel. Men alltid stärkande för kropp och sinne.

Medicinsk yoga

I medicinsk yoga tränar du successivt upp kroppen och sinnets uthållighet. Vi varvar asanas med andning och avspänning. Tre delar som hjälper oss att hantera stress, smärta och sömn. Vi tar kroppen mellan aktivitet och vila för att stärka kropp och sinne och ge oss förutsättningar till återhämtning. Inga förkunskaper krävs.

Hathayoga 2

Måndagar 19:15-20:30 
 

Vill du ta dig vidare och lära dig yoga på ett mer sekvenserat vis? I hatha 2 tar vi grunderna från hatha 1 in i nya positioner, fördjupar tekniken och börjar andas mer medvetet. Vi börjar titta på solhälsningen och flera stående positioner.

Coreyoga

Onsdagar 18:00-19:00 
 

Den här klassen fokuserar på att stärka vår viktiga core, alltså musklerna runt bålen. Med hjälp av riktade rörelser  kan du få hjälpa till bättre hållning, starkare rygg och mage. Allt utan att lämna ute yogans inverkan på sinnet och andningen.

Yinyoga

Onsdagar 19:15-20:45

I yinyoga är positionerna mjuka, lugna stretchar som utförs sittandes eller liggandes och hålls 3-5 minuter. Med hjälpmedel som bolster, filtar och block får kroppen att slappna av, utifrån sina förutsättningar. Gravitation och avslappning öppnar upp din kropp och ditt sinne.

En klass som passar alla.

Hatha/Yin

Fredagar 11.45-12-45

I den här klassen så kombinerar vi Hatha och yinyoga. Genom mer dynamiska övningar från Hathayogan stäker vi skonsamt kroppen och med hjälp av yinyogan stretchar vi ut bindväven och vilar i positionerna. En härlig blandning som lämnar en skön känsla i kroppen efteråt. 

En klass som passar alla.

Hathayoga 3

Tisdagar 19:15-20:45
 

I hathayoga 3 utmanas du ytterligare och får möjlighet att ta dig djupare in i din yoga. Du lär dig mer om de fysiska positionerna, men också om andningen och sinnesnärvaron. En klass för dig som har hållit på med yoga ett tag och lärt dig grunderna i Hatha 2.

Coreyoga fortsättning

Onsdagar 18:00-19:15 

I Coreyoga fortsättning ökas intensiteten något och du får utmana din styrka ännu mer. Fortfarande med fokus på att stärka musklerna runt bålen men även annan styrka i kombination med yogan.

Soft hatha

Tisdagar 10:00-11:00


Härlig, tillåtande yoga med mjuka positioner och lugna flöden - där vi stärker kroppen och lugnar sinnet med andning, avslappning och meditation. Ett pass som passar alla och kanske särskilt dig som längtar efter att landa i både kropp och sinne.

Hathaflow 

Måndagar 19:15-20.30

I den här klassen låter vi hathayogan få bli mer dynamiskt där vi varierar intensiteten i flödet och låter andetaget få leda oss. Vi bygger styrka, smidighet och kroppskontroll och hittar balans mellan kropp och sinne.

bottom of page