Schema hösten 2021

schema_ht21.JPG

Vilken klass passar dig?

 

Hos My Soul Yoga är det lätt att hitta en klass som passar, vi har hathayoga i flera nivåer samt yinyoga, coreyoga och mediyoga. Dessutom morgon-, lunch- och helgpass. Om du är osäker på vilken du ska välja, tveka inte att kontakta oss på info@mysoulyoga.se eller prata direkt med din yogalärare

Hathayoga 1

Måndagar 20:00-21:00
Torsdagar 18:00-19:00

Fredagar   11:45-12:45

 

Är du nybörjare? Eller vill finslipa teknikerna? Då är det här passet för dig. Här tar vi allt från början, bygger upp kroppen med stärkande, mjuka rörelser samtidigt som vi stillar sinnet med fokus, andning och meditation. Hatha 1 är en klass att börja sin yogaresa med - och alltid komma tillbaka till!

Hathayoga 4

Torsdagar 19:15-21:15

 

En utmanande klass för dig som har yogat länge. Den här klassen kräver vissa förkunskaper, så prata med någon av oss yogalärare om du vill prova.

Morgonyoga

Lördagar 9:00-10:00 
 

Ett skönt pass på lördagsmorgonen är en bra start på helgen. Ett blandat hathapass som passar alla nivåer och där läraren sätter sin prägel. Men alltid stärkande för kropp och sinne.

Meyin

Måndagar 17:00-18:15
 

Inspirerat av Mediyogans läkande rörelser och yinyogans stillhet. Passet genomsyras av lugn och stillhet. Du får verktyg för att kunna vila i dig själv med olika andningsövningar, styra din prana, din qi och öppna upp för ett friare flöde av denna livsenergin. Klassen passar alla och inga förkunskaper behövs. 

Hathayoga 2

Måndagar 18:30-19:45 
Onsdagar 19:30-20:45

 

Vill du ta dig vidare och lära dig yoga på ett mer sekvenserat vis? I hatha 2 tar vi grunderna från hatha 1 in i nya positioner, fördjupar tekniken och börjar andas mer medvetet. Vi börjar titta på solhälsningen och flera stående positioner.

Coreyoga

Onsdagar 18:00-19:15 
 

Den här klassen fokuserar på att stärka vår viktiga core, alltså musklerna runt bålen. Med hjälp av riktade rörelser  kan du få hjälpa till bättre hållning, starkare rygg och mage. Allt utan att lämna ute yogans inverkan på sinnet och andningen.

Lunchyoga

Onsdagar 11:45-12:45 

 

Ta en paus i din arbetsdag och fyll på med ny energi i kropp och sinne. Vi blandar mjukhet med lite mer avancerade positioner. En klass som passar alla!

Vinyasa flow

Söndagar 9:30-10:45
 

Välkommen på en fysisk och dynamisk klass! Vi värmer upp med solhälsningar och flödar sedan genom ashtanga-yogans positioner, med stor vikt på att synka rörelser med andetagen. Klasserna följer samma struktur men har olika tema varje gång. En fysisk och lekfull klass -det är en fördel om du yogat ett tag och/eller är van vid träning.

Hathayoga 3

Tisdagar 18:00-19:30
 

 

I hathayoga 3 utmanas du ytterligare och får möjlighet att ta dig djupare in i din yoga. Du lär dig mer om de fysiska positionerna, men också om andningen och sinnesnärvaron. En klass för dig som har hållit på med yoga ett tag.

Yinyoga

Tisdagar 19:45-21:00 Torsdagar 11:45-12:45

I yinyoga är positionerna mjuka, lugna stretchar som utförs sittandes eller liggandes och hålls 3-5 minuter. Med hjälpmedel som bolster, filtar och block får kroppen att slappna av, utifrån sina förutsättningar. Gravitation och avslappning öppnar upp din kropp och ditt sinne.

Softyoga

Tisdagar 10:00-11:00


Härlig, tillåtande yoga med mjuka positioner och lugna flöden - där vi stärker kroppen och lugnar sinnet med andning, avslappning och meditation. Ett pass som passar alla och kanske särskilt dig som längtar efter att landa i både kropp och sinne.

My Soul Friday

Fredagar 16:00-17:00
 

En spännande klass som byter skepnad från vecka till vecka. Ibland mjukare, ibland flödande, ibland längre meditation eller andningsövningar. Läraren sätter sin prägel och klassen passa alla.