top of page

Schema våren 2023

Vårt aktuella schema. För enstaka klasser, se Wondr

Schema 3.pptx.jpg
Klassbeskrivning

Vilken klass passar dig?

Hos My Soul Yoga är det lätt att hitta en klass som passar, vi har hathayoga i flera nivåer samt yinyoga, coreyoga och mediyoga. Dessutom morgon-, lunch- och helgpass. Om du är osäker på vilken du ska välja, tveka inte att kontakta oss på info@mysoulyoga.se eller prata direkt med din yogalärare

Hathayoga 1

Tisdagar 18:15-19:15

Fredagar   11:45-12:45

 

Är du nybörjare? Eller vill finslipa teknikerna? Då är det här passet för dig. Här tar vi allt från början, bygger upp kroppen med stärkande, mjuka rörelser samtidigt som vi stillar sinnet med fokus, andning och meditation. Hatha 1 är en klass att börja sin yogaresa med - och alltid komma tillbaka till!

Vinyasa flow

Söndagar 9:30 - 10.45

Välkommen på en dynamisk klass med härliga flöden. Vi värmer upp med solhälsningar och flödar sedan genom positionerna med stor vikt på att synka rörelser med andetagen. 

Morgonyoga

Lördagar 9:00-10:15 
 

Ett skönt pass på lördagsmorgonen är en bra start på helgen. Ett blandat hathapass som passar alla nivåer och där läraren sätter sin prägel. Men alltid stärkande för kropp och sinne.

Medicinsk yoga

Torsdagar 16:30-17:45
 

I medicinsk yoga tränar du successivt upp kroppen och sinnets uthållighet. Vi varvar asanas med andning och avspänning. Tre delar som hjälper oss att hantera stress, smärta och sömn. Vi tar kroppen mellan aktivitet och vila för att stärka kropp och sinne och ge oss förutsättningar till återhämtning. Inga förkunskaper krävs.

Hathayoga 2

Måndagar 19:00-20:30 
Onsdagar 19:30-20:45

 

Vill du ta dig vidare och lära dig yoga på ett mer sekvenserat vis? I hatha 2 tar vi grunderna från hatha 1 in i nya positioner, fördjupar tekniken och börjar andas mer medvetet. Vi börjar titta på solhälsningen och flera stående positioner.

Coreyoga

Onsdagar 18:00-19:15 
 

Den här klassen fokuserar på att stärka vår viktiga core, alltså musklerna runt bålen. Med hjälp av riktade rörelser  kan du få hjälpa till bättre hållning, starkare rygg och mage. Allt utan att lämna ute yogans inverkan på sinnet och andningen.

Meyin

Söndagar 19:15-20:30
 

Inspirerat av Mediyogans läkande rörelser och yinyogans stillhet. Passet genomsyras av lugn och stillhet. Du får verktyg för att kunna vila i dig själv med olika andningsövningar, styra din prana, din qi och öppna upp för ett friare flöde av denna livsenergin. Klassen passar alla och inga förkunskaper behövs. 

Hathayoga 3

Tisdagar 19:30-21:00
 

 

I hathayoga 3 utmanas du ytterligare och får möjlighet att ta dig djupare in i din yoga. Du lär dig mer om de fysiska positionerna, men också om andningen och sinnesnärvaron. En klass för dig som har hållit på med yoga ett tag.

Yinyoga

Måndagar 17:30-18:45

Torsdagar 11:45-12:45 Torsdagar 19:45-21:00

I yinyoga är positionerna mjuka, lugna stretchar som utförs sittandes eller liggandes och hålls 3-5 minuter. Med hjälpmedel som bolster, filtar och block får kroppen att slappna av, utifrån sina förutsättningar. Gravitation och avslappning öppnar upp din kropp och ditt sinne.

Soft hatha

Tisdagar 10:00-11:00


Härlig, tillåtande yoga med mjuka positioner och lugna flöden - där vi stärker kroppen och lugnar sinnet med andning, avslappning och meditation. Ett pass som passar alla och kanske särskilt dig som längtar efter att landa i både kropp och sinne.

Mamma och baby yoga

Måndagar 09:30-10:30

Genom säkra och skonsamma övningar stärker vi upp och stretchar ut kroppen efter graviditeten igen. Vi strävar efter att återuppbygga kontakt i hela kroppen med extra fokus på att stärka bäckenbotten, magmusklerna och sätet samt att öppna upp i axlar och bröst som ofta blir påfrestat av att bära och mata ditt barn.

bottom of page