top of page
Sök
  • My Soul Yoga

Vi byter bokningssystem 💻

Från och med aprils yogaklasser kommer alla våra bokningar att ske genom vårt nya system Wondr istället för Bokadirekt. Här är viktig information som du som kund hos oss behöver känna till.

👉🏼 Om du är kund hos oss med ett aktivt medlemskap, alltså om du har något aktivt kort: Yoga hela våren, Yoga halva våren, månadskort, klippkort eller prova på-kort, kommer du automatiskt att läggas in i Wondr. Du kommer att få ett mail från Wondr med dina inloggninsguppgifter, den 21 mars.

👉🏼 Mellan måndag den 21/3 och torsdag den 31/3 kommer vi att ha två system! -> Klasser till och med 31 mars 2022 bokas i Bokadirekt som vanligt -> Klasser från och med 1 april 2022 bokas genom Wondr

😱 Förvirrad? Lugn, det här är gäller bara under tio dagar - sedan bokar du bara genom Wondr. 👉🏼 Du som har bokningar på klasser i april Alla bokningar from 1 april kommer att läggas över i Wondr nästa måndag, den 21 mars. Då får du en ny bokningsbekräftelse och kan bortse från den gamla.

👉🏼 Varför byter ni system? Bokadirekt är bra men saknar några funktioner som underlättar vår verksamhet - vi tror att bytet kommer att underlätta även för dig som yogar hos oss. Exempelvis kommer du från och med april att kunna boka reservplatser, betala dina kort och hämta kvitton direkt via Wondr.

👉🏼 Vilka skillnader blir det för mig som kund? Skillnaden blir att du kommer att göra alla bokningar och avbokningar genom vårt nya system Wondr. Wondr finns som webbapplikation och som app för din telefon. Den är smidig, lätt att förstå och enkel att använda. Självklart kommer det att bli en period där det känns ovant - men vi lovar att du kommer att känna dig bekväm snart! Som inloggad i Wondr har du tillgång till allt som rör din yoga hos oss. Du bokar alla klasser i schemat, gör avbokningar och ställer dig som reserv. Du får notiser/bekräftelser i din vanliga mail, precis som du är van vid. I Wondr beställer du nya klippkort eller köper nytt terminskort och betalar direkt via kort eller Swish. Du hämtar även kvitton, exempelvis för friskvård, direkt i systemet. Om du är befintlig kund med aktivt kort är det inlagt automatiskt i Wondr från och med 21/3. Har du klippkort har vi lagt in de klipp du har kvar.

Och till sist… Vi har full förståelse för om det blir lite förvirrat under några dagar - och hoppas du har det med :). Om du fastnar någonstans så går det såklart bra att skicka ett mail till oss: info@mysoulyoga.se.97 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page