Sök
  • My Soul Yoga

Starta julen med ett adventsretreat

Brukar julen innebära en del stress med borden och måsten för dig? Varför inte ladda energi med ett retreat, där du får chans att stärka och landa i kropp och sinne inför årsslutet? Vi vill ge dig en chans att hitta in i dig själv, in i din inre frid - och hämta kraft, fokus och näring inför helgerna. Unna dig en heldag med gott om tid att landa, koppla av och fylla på med ljus inifrån.

🕯️Vi börjar med mjuk hathayoga med inslag av yin, för att väcka kroppen varsamt. Efter en paus med en stärkande grön smoothie fortsätter dagen med en stunds fokuserande andningsövningar, pranayama. 🕯️Eftermiddagen tar vid med flödande yoga som ökar energin och vi avslutar sedan med en lång meditation för nedvarvning. 🕯️ Det här retreatet passar alla - oavsett hur mycket (eller lite) du har yogat innan.

🌟När? 4 december 9-15

🌟Pris? 895 kr/795 kr med Yoga hela hösten-kort 🌟Boka via Bokadirekt 🌟 Du får - förutom yoga, meditation, andning och återhämtning - kaffe/te, frukt, choklad och smoothie. Ta med något lättare att äta till lunch.Varmt välkommen!

Önskar Frida & Pernilla

38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla