top of page
Sök
  • My Soul Yoga

Starta julen med ett adventsretreat

Uppdaterat: 3 jan. 2022

Brukar julen innebära en del stress med borden och måsten för dig? Varför inte ladda energi med ett retreat, där du får chans att stärka och landa i kropp och sinne inför årsslutet? Vi vill ge dig en chans att hitta in i dig själv, in i din inre frid - och hämta kraft, fokus och näring inför helgerna. Unna dig en heldag med gott om tid att landa, koppla av och fylla på med ljus inifrån.

🕯️Vi börjar med mjuk hathayoga med inslag av yin, för att väcka kroppen varsamt. Efter en paus med en stärkande grön smoothie fortsätter dagen med en stunds fokuserande andningsövningar, pranayama. 🕯️Eftermiddagen tar vid med flödande yoga som ökar energin och vi avslutar sedan med en lång meditation för nedvarvning. 🕯️ Det här retreatet passar alla - oavsett hur mycket (eller lite) du har yogat innan.

🌟När? 4 december 9-15

🌟Pris? 895 kr/795 kr med Yoga hela hösten-kort 🌟Boka via Bokadirekt 🌟 Du får - förutom yoga, meditation, andning och återhämtning - kaffe/te, frukt, choklad och smoothie. Ta med något lättare att äta till lunch.Varmt välkommen!

Önskar Frida & Pernilla

68 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page