Sök
  • My Soul Yoga

Introduktion till genuin andlighet

Chinmaya Sverige erbjuder i samarbete med My Soul Yoga i Vällingby en introduktionsföreläsning till genuin andlighet i syfte att inspirera och ge tillgång till nya verktyg och ökad förståelse i jakten på den absoluta lyckan, lugnet och harmonin.


Föreläsningen är uppdelad i 2 delar och riktar sig till alla som är intresserade av personlig utveckling, oavsett bakgrund.

Datum och plats: 22 oktober på My Soul Yoga, Vällingbyvägen 157.


11:00 - 11:45

Föreläsning: En andlig resa Om Manojs resa ifrån ett vanligt liv i Sverige till att bli Somesh Chaitanya, en hinduisk munk i Indien. Ger ett personligt exempel på och en djupare inblick i hur andlighet kan komma att spela en aktiv roll i våra liv, bara vi är uppmärksamma och medvetna 12:00 - 13:00

Föreläsning: Hinduismen

(Sanatana Dharma) Med fokus på andligheten i sin helhet skapar vi oss en förståelse för bland annat förgreningarna Yoga och Vedanta, deras plats i helheten och vad de kan ge oss.


Chinmaya Sverige är ett ej vinstdrivande företag där eventuellt ekonomiskt överskott går till välgörande ändamål i Sverige och Indien. Läs mer på www.chinmayasverige.com


Pris 150kr/person som oavkortat går till Chinamaya Sveriges barnverksamhet i Indien.


Anmälan och frågor: Är du redan kund hos oss kan du boka din plats via Wondr är du ny kund hos oss så bokar du via vår hemsida www.mysoulyoga.se.


Varmt välkomna, Hari Om!


3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla