top of page
Sök
  • My Soul Yoga

Introduktion till genuin andlighet

Chinmaya Sverige erbjuder i samarbete med My Soul Yoga i Vällingby en introduktionsföreläsning till genuin andlighet i syfte att inspirera och ge tillgång till nya verktyg och ökad förståelse i jakten på den absoluta lyckan, lugnet och harmonin.


Föreläsningen är uppdelad i 2 delar och riktar sig till alla som är intresserade av personlig utveckling, oavsett bakgrund.

Datum och plats: 22 oktober på My Soul Yoga, Vällingbyvägen 157.


11:00 - 11:45

Föreläsning: En andlig resa Om Manojs resa ifrån ett vanligt liv i Sverige till att bli Somesh Chaitanya, en hinduisk munk i Indien. Ger ett personligt exempel på och en djupare inblick i hur andlighet kan komma att spela en aktiv roll i våra liv, bara vi är uppmärksamma och medvetna 12:00 - 13:00

Föreläsning: Hinduismen

(Sanatana Dharma) Med fokus på andligheten i sin helhet skapar vi oss en förståelse för bland annat förgreningarna Yoga och Vedanta, deras plats i helheten och vad de kan ge oss.


Chinmaya Sverige är ett ej vinstdrivande företag där eventuellt ekonomiskt överskott går till välgörande ändamål i Sverige och Indien. Läs mer på www.chinmayasverige.com


Pris 150kr/person som oavkortat går till Chinamaya Sveriges barnverksamhet i Indien.


Anmälan och frågor: Är du redan kund hos oss kan du boka din plats via Wondr är du ny kund hos oss så bokar du via vår hemsida www.mysoulyoga.se.


Varmt välkomna, Hari Om!116 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page