top of page
Sök
  • My Soul Yoga

De fem elementen Yogavecka 28 juni -1 juli

Den här veckan få du chansen att fördjupa din yoga genom dagliga klasser. Temat är de fem elementen - jord, vatten, eld, vind, rymd - och vi utforskar yogapositioner, andning och meditation utifrån dessa perspektiv. Passen och innehållet i kursen passar både nybörjare som mer erfarna yogisar.

Vi kör ett 120-minuterspass om dagen måndag, tisdag och onsdag. På torsdagen sätter vi av en halvdag med tre pass och pauser däremellan. Veckan är tänkt som en helhet från början till slut, men vi kommer att släppa ströplatser den 21 juni, för dem som bara kan gå delar av veckan.


Var håller vi till? Vi hoppas på soliga dagar och håller till på Nälsta ängar, i närheten av utegymmet.

... under vilka tider?

Mån, tis, ons 8:30 - 10:30.

Tors 8:30 - 13:30. På torsdagen kommer vi att ta en lunchpaus, så ta gärna med något lättare att äta.

Vilka leder passen? Åsa Ahlqvist, Frida Linzander och Pernilla Norlander. Vi är utbildade hathayogalärare med hundratals timmars undervisning bakom oss. Vi har alla vår personliga stil som genomsyrar den yoga vi leder, men gemensamt är att vi kan låta yogan vara såväl lugn och avslappnande som fysisk och kraftfull utan att förlora fokus eller mjukhet. Men allt det får du upptäcka under veckan!

Vad kostar det?

Paketpris för hela veckan: 995 kr

120 minuterspass, måndag-onsdag: 250 kr

Halvdag torsdag: 550 kr

Vad ingår? Yogapassen, te och frukt ... och lite annat: Ta gärna med egen matta, en vattenflaska och mjuka kläder efter väder, samt lunch på torsdagen Vi bjuder på te och frukt varje dag. Kom gärna en stund innan för att landa ner på mattan och låta kroppen slappna av.

Kul! Hur anmäler jag mig? På Bokadirekt - i första hand till hela veckan. Den 21 juni släpper vi platser för dem som vill anmäla sig till delar av veckan.


Vi ser fram emot att se dig där! /Frida, Pernilla och Åsa


181 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page