top of page

Vi jobbar på My Soul Yoga

När du yogar på My Soul Yoga kan du känna dig trygg i att yogan håller hög kvalitet. Det som förenar lärarna är att vi släppt in yogan i våra liv och låtit den förändra oss . Genom yogan utvecklas och fördjupas våra liv och det vill vi ge vidare till de som besöker våra klasser.  

åsa.jpg

ÅSA AHLQVIST

Ägare | Yogalärare | Massör | Coach

Åsa älskar rörelse och drivs av sin nyfikenhet på livet. Med sitt självklara och trygga ledarskap vill hon förmedla den glädje och det djup hon själv funnit i yogan.  


"Yogan omfattar hela livet och den håller min kropp frisk och stark. Men kanske har den ännu större betydelse för mitt förhållningssätt till livet. Att leva i nuet, att få syn på det som är viktigt på riktigt och att känna tillit i en föränderlig värld"

UTBILDNING: Hathayoga RYT 500 h, 2019; Yinyoga 50h Yinyogaskolan, Yinyogacenter Sverige 2022, Mindfulnessintruktör; MI-motiverande samtal; Holistisk hälsocoach, Svenska hälsoteamet 2020; Svensk klassisk massage, Svenska hälsoteamet 2019

frida.jpg

FRIDA LINZANDER

Ägare | Yogalärare | Massör | Coach

Mötet med deltagarna och att få bidra till andras hälsa och välbefinnande  driver Frida som yogalärare. Med sitt lugn och tydliga instruktioner guidar hon tryggt i sina klasser.


"Yogan är viktig för mig för att den har fått mig att se på livet med helt nya ögon. Den har fått mig att stanna upp och förstå vad det är i livet som är viktigast. Den får mig att må bra och har lärt mig att ha tillit till mig själv längs livets resa"

UTBILDNING: Hathayoga RYT 500 h 2019; Yinyoga 50h Yinyogaskolan, Yinyogacenter Sverige 2022; Svensk klassisk massage, Svenska hälsoteamet 2019; Holistisk hälsocoach, Svenska hälsoteamet 2020.

received_1104874737192553.jpeg

SABINE BERGE

Yogalärare 

Sabine vill förmedla sin kärlek till yogan till sina deltagare. Att finna balans mellan träning och avslappning och att finna balans i livet.
 

"Yogan ger mig balans i mitt liv, modet att lyssna mer på mitt hjärta och våga släppa saker som jag inte behöver.

Yogan är ett ständigt lärande. Jag känner stor tacksamhet över att få leda yogaklasser och önskar få dela en del av min kärlek till mina deltagare. "

UTBILDNING: Hathayoga RYT 500 h 2019;  Svensk klassisk massage, Svenska hälsoteamet 2019; Hälso- och livsstilscoach hos Johanna Bjurström; 30 h Yoga Nidra hos Jennie Wadsten Sharma

celia.jpg

CELIA GELINDER

Ägare | Yogalärare | Massör

Att få tillit att guida människor till deras innersta rum är enligt Celia en ynnest. Hon guidar sina klasser med intuition och stor närvaro vilket skapar ett tryggt rum för deltagarna att utvecklas i.  

"För mig, liksom för många andra så förändrade yogan mitt liv. Yogan är min terapi, vägen in till mig själv, mitt andrum, min träning, mitt verktyg att förhålla mig till omvärlden. Min själavård." 

UTBILDNING: Hathayoga RYT 500 h 2019; Embodied Yin, Authentic flow tribe 2020; Svensk klassisk massage, Svenska hälsoteamet 2019

pernilla norlander.jpg

PERNILLA NORLANDER

 Yogalärare

Pernilla brinner för att yogan ska vara lättillgänlig och okomplicerad. Hon drivs av att alltid hitta nya sätt att förenkla och fördjupa yogans mång-bottnade budskap i klasserna - för att deltagarna ska göra yogan till sin egen.

"Att tillåta mig själv utvecklas genom yogan är den finaste present jag har gett mig själv. På yogamattan kan jag alltid hämta energi och få ta plats som mig själv - och det är en obeskrivlig lyx och trygghet." 

UTBILDNING: Hathayoga RYT 500 h, 2019; Yinyoga 50h Yinyogaskolan, Yinyogacenter Sverige 2022; Svensk klassisk massage, Svenska hälsoteamet 2019

katarina randers.jpeg

KATARINA RANDERS

Yogalärare 

Katarina vill förmedla en tillåtande miljö, där nyfikenhet leder praktiken vidare och ger modet att utmana både mentalt och fysiskt - men också modet att ibland våga stanna upp och ta ett steg tillbaka.
 

"För mig är yogan mitt ankare i vardagen där jag prestationslöst får hitta hem och tillbaka till mig själv. Att få guida andra i att hitta samma känsla är inspirerade på så många sätt!"

UTBILDNING:  Yin Yang yoga RYT 200h

bottom of page