Vi jobbar på My Soul Yoga

När du yogar på My Soul Yoga kan du känna dig trygg i att yogan håller hög kvalitet. Det som förenar lärarna är att vi släppt in yogan i våra liv och låtit den förändra oss . Genom yogan utvecklas och fördjupas våra liv och det vill vi ge vidare till de som besöker våra klasser.  

åsa.jpg

ÅSA AHLQVIST

Ägare  | Yogalärare |  Massör | Coach

Åsa älskar rörelse och drivs av sin nyfikenhet på livet. Med sitt självklara och trygga ledarskap vill hon förmedla den glädje och det djup hon själv funnit i yogan.  


"Yogan omfattar hela livet och den håller min kropp frisk och stark. Men kanske har den ännu större betydelse för mitt förhållningssätt till livet. Att leva i nuet, att få syn på det som är viktigt på riktigt och att känna tillit i en föränderlig värld"

UTBILDNING: Hathayoga RYT 500 h, 2019; Mindfulnessintruktör; MI-motiverande samtal; Holistisk hälsocoach, Svenska hälsoteamet 2020; Svensk klassisk massage, Svenska hälsoteamet 2019

pernilla norlander.jpg

PERNILLA NORLANDER

Ägare |  Yogalärare |  Massör

Pernilla brinner för att yogan ska vara lättillgänlig och okomplicerad. Hon drivs av att alltid hitta nya sätt att förenkla och fördjupa yogans mång-bottnade budskap i klasserna - för att deltagarna ska göra yogan till sin egen.

"Att tillåta mig själv utvecklas genom yogan är den finaste present jag har gett mig själv. På yogamattan kan jag alltid hämta energi och få ta plats som mig själv - och det är en obeskrivlig lyx och trygghet." 

UTBILDNING: Hathayoga RYT 500 h 2019; Svensk klassisk massage, Svenska hälsoteamet 2019

celia.jpg

CELIA GELINDER

Ägare | Yogalärare | Massör

Att få tillit att guida människor till deras innersta rum är enligt Celia en ynnest. Hon guidar sina klasser med intuition och stor närvaro vilket skapar ett tryggt rum för deltagarna att utvecklas i.  

"För mig, liksom för många andra så förändrade yogan mitt liv. Yogan är min terapi, vägen in till mig själv, mitt andrum, min träning, mitt verktyg att förhålla mig till omvärlden. Min själavård." 

UTBILDNING: Hathayoga RYT 500 h 2019; Svensk klassisk massage, Svenska hälsoteamet 2019; Embodied Yin, Authentic flow tribe 2020

Sussi_webb_edited_edited.jpg

SUSSI OBENIUS

Yogalärare 

Sussis nyfikenhet att fördjupa sin yoga väcktes då hon själv upplevde lindrande effekt på sina kroniska smärtor. Hon hittade ett lugn och väl-mående som hon vill förmedla vidare.
 

"Mitt mantra är: Jag hjälper mig själv samtidigt som jag hjälper andra att hjälpa sig själva.  Jag hittade bland annat andetaget som är en nyckel till läkning och återhämtning, tillsammans med de medvetna rörelserna sker magi."

UTBILDNING: Mediyogaterapeut, Göran Boll; Yinyoga, Yogdevi, Medveten andning, Anders Olsson,

Linnea_edited.jpg

LINNÉA LINDGREN

Yogalärare 

Flödande, eldiga och lekfulla - så kan man beskriva Linnéas yogaklasser. Där byggs värme för att kunna bränna ut det vi inte längre behöver; så att vi kan komma närmare vårt inre. 
 

"Yogan är viktig för mig för att det ger mig en känsla av att komma hem! Genom yogan landar jag - i nuet, i min kropp och i mig själv."

UTBILDNING: Ashtangayoga; Embodied flow; The Rocket™, 

frida.jpg

FRIDA LINZANDER

Ägare | Yogalärare | Massör | Coach

Mötet med deltagarna och att få bidra till andras hälsa och välbefinnande  driver Frida som yogalärare. Med sitt lugn och tydliga instruktioner guidar hon tryggt i sina klasser.


"Yogan är viktig för mig för att den har fått mig att se på livet med helt nya ögon. Den har fått mig att stanna upp och förstå vad det är i livet som är viktigast. Den får mig att må bra och har lärt mig att ha tillit till mig själv längs livets resa"

UTBILDNING: Hathayoga RYT 500 h 2019; Svensk klassisk massage, Svenska hälsoteamet 2019; Holistisk hälsocoach, Svenska hälsoteamet 2020

Lena_edited.jpg

LENA FALKENSTRÖM

Yogalärare 

Lena vet vikten av att låta fysiska rörelser höja energin och fördjupa yogapraktiken. Hon motiveras av musik och flöden och utvecklar sin yogastil hela tiden.
 

"Yogan ger mig så otroligt mycket och har blivit en naturlig och självklar del av mitt liv. Den ger mig ett lugn, en mer balanserad vardag och en starkare kropp. Detta vill jag förmedla och ge vidare i mina klasser. "

UTBILDNING: Hathayoga RYT 500h

lugnt hav

JONATHAN 

Yogalärare 

Jonathan har över 30 års erfarenhet av yoga och nästan lika många som yogalärare. Hans fingertoppskänsla, djupa kunskap och klassiska yoga lämnar få oberörda  Flera av yogalärarna på My Soul Yoga har börjat sin yogaresa - och även utbildat sig - hos Jonathan. 

UTBILDNING: