top of page
Sök
  • My Soul Yoga

Vårretreat - hjärtats röst, 5-7 april

Uppdaterat: 20 feb.


Efter två lyckade höstretreater erbjuder vi nu möjligheten till en återhämtande och stärkande vårhelg på vilohemmet Strömsborg på Rådmansö. Här finner vi lugnet i det vackra gamla sekelskifteshuset med närhet till både skog och vatten. I april hoppas vi såklart att vi får möta en värmande vårsol i kontrast till det kalla havet. Den modige kanske till och med tar ett dopp (i alla fall efter en värmande bastu),

Yogan, meditationen, stillheten och naturens stärkande kraft guidar dig till ditt innersta, till ditt hjärtas röst och väcker både kreativitet och livslust till liv. 


Retreaten inleds kl.15.00 på fredagen och avslutas ca 14.00 på söndagen. Vi bor i dubbelrum, några enstaka enkelrum finns också för dem som har behov av det. Det är möjligt att ta sig med kollektivtrafiken nästan ända fram till Strömsborg, men vi försöker samordna resorna dit och hem i bilar så långt det är möjligt. 

Under helgen äter vi god och hemlagad vegetarisk mat och kvällsfika. 


Retreatledare:

Frida Linzander, yogalärare (hatha-, yin- och medicinsk yoga) samt diplomerad hälsocoach.

Åsa Ahlqvist, yogalärare (hatha- och yinyoga), instruktör mindfulness samt diplomerad hälsocoach.


Investering: 3 295 kr

I priset ingår:

  • 6 varierade yogaklasser inspirerade av hatha-, yin, flow-, och medicinsk yoga samt dans och meditation.

  • Aktivitet där vi skapar och väcker vår kreativitet.

  • Berättarkväll vid brasan där du får möjlighet att dela din berättelse, en dikt, ett avsnitt ur din favoritbok eller bara sitta med och lyssna och dela ett reflekterande samtal.

  • Boende i delat rum, några enkelrum finns (ta med egna lakan och handduk).

  • God och näringsrik vegetarisk mat samt frukt och fika.

  • Egen tid med möjlighet till reflektion, vila, bastu och bad, läsning, stickning eller annat handarbete och vandring i den vackra naturen.


Visst låter det härligt! Vi kan dock endast ta emot 8 deltagare, så säkra din plats genom att redan idag boka din plats via Wondr och har du frågor kontakta oss via info@mysoulyoga.se.


156 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page