top of page
Sök
  • My Soul Yoga

Ny chans för workshop i huvudstående

Uppdaterat: 14 apr. 2022

Vår populära workshop i huvudstående är en riktigt energihöjare. Välkommen till en dag då du får vända på perspektiven och utveckla ditt huvudstående!Åsa står i en klassisk huvudstående.
Att stå på huvudet är att vända upp och ner på tillvaron och få leka med kroppen.

Tid: Söndag 22 mars 12.00 – 16:00

Plats: My Soul Yoga, Vällingbyvägen 157

Lärare: Celia Gelinder och Åsa Ahlqvist som båda är utbildade yogalärare och erfarna yogis.

Kostnad: 695 kr. Med Yoga hela hösten-kortet på My Soul Yoga kostar det endast 625 kr. Innehåll: Uppvärmning, teknik huvud- stående steg för steg, stretch, avslappning samt kaffe, te, frukt och choklad.

Antal platser: Tolv
Varför stå på huvudet?

Huvudstående kallas ibland för kungen av asanas (yogapositioner) eller meditationens Rolls Royce. Det är en position där du får utmana dig själv, komma över dina rädslor och uppleva känslan av att vara upp och ner.

Huvudstående har också en rad hälsofrämjande effekter, som ökad blodförsörjning till hjärnan, mindre stress samt bättre koncentration och minne.

Du bör dock låta bli att stå på huvudet om du har högt blodtryck, näthinneavlossning, skador i hjärnan eller rygg- och nackskador.

Behövs förkunskaper?

Celia står i yogapositonen clownen
Clownen är första steget mot att komma vidare upp i huvudstående, på ett kontrollerat och tryggt sätt

För att du ska få ut så mycket som möjligt av dagen vill vi att du som anmäler dig kommer upp och känner dig bekväm i clownens position, (se bild till höger).

I den här workshopen får du gott om tid att lära dig huvudstående, steg för steg, under trygg och säker ledning. Vi kommer att jobba med clownens position, klassiskt huvudstående och olika variationer.


Jag är sugen! Hur anmäler jag mig?

Boka och betala här eller direkt i din Wondr-app

Varmt välkomna till en lekfull och spännande dag!

Åsa & Celia


407 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page