top of page
Sök
  • My Soul Yoga

Historien bakom My Soul Yoga

Uppdaterat: 2 nov. 2021


Är du nyfiken på vilka vi som driver My Soul Yoga är? Ja, det är klart du är!

Läs mer om oss, hur vi möttes och hur det kom sig att vi skapade en studio tillsammans - och varför vi heter My Soul Yoga!


My Soul Yoga öppnade 2020 och vi som äger studion är Åsa Ahlqvist, Celia Gelinder, Frida Linzander och Pernilla Norlander. Säkert har du mött någon, eller flera av oss på dina pass. Vi drivs av en gemensam passion att dela med oss av den yoga som vi själva har upptäckt - och förändrats genom.


En yogalärarutbildning förde oss samman 2018. Efter 18 månader av självutveckling, gemenskap, en hel massa känslor och, såklart, väldigt mycket yoga - stod vi med varsitt diplom i handen och en längtan att få dela yogan med andra.


Nymålat! Celia Gelinder, Pernilla Norlander, Åsa Ahlqvist och Frida Linzander - redo att öppna dörrarna till My Soul Yoga, oktober 2020.

Stor sug efter yoga under pandemin

Under pandemin började vi våren 2020 leda uteyoga på Nälsta ängar. Det var tidig vår och kanske lite för kallt, men med mössa och vantar gick det bra. Uteyogan fortsatte under sommaren och till slut blev det uppenbart att det fanns ett stort gäng yogasugna - som behövde tak över huvudet. Vi sökte - och fann snart den lokal som vi nu håller till i, och efter fem intensiva veckor av renovering, planering, webbsidebygge och crash course i bokföring, kunde vi öppna dörrarna till My Soul Yoga den 12 oktober 2020.

Och namnet, då? Namnet My Soul Yoga är en hommage till vår gemensamma lärare, som under slutet av utbildningen uppmuntrade oss att alltid yoga med vårt inre som vägvisare, “your soul yoga”. Det är också en påminnelse att vända blicken inåt och lyssna till din egen själ, i yogan och i resten av livet.


Vår yoga - och vision Vi har alla flera hundra undervisningstimmar i bagaget och står stadigt i vår hathayoga. Våra särskilda inriktningar och personligheter gör yogaklasserna varierade och som ytterligare komplement har vi även bjudit in några andra lärare som arbetar med oss. Vår vision är att skapa en trygg plats att upptäcka och lära yoga från grunden och även att utveckla sin yoga - såväl fysiskt som mentalt. Du som har yogat hos oss är en del av den fina atmosfär som byggts upp innanför våra väggar och som vi vill fortsätta värna och utveckla under många år framöver.

Från lila till grönt - en liten bildserie


418 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

留言


bottom of page