top of page
Sök
  • My Soul Yoga

Så jobbar vi med hållbarhet

Uppdaterat: 26 okt. 2021

På My Soul Yoga låter vi hållbarhet vara en vägvisare för våra dagliga val. Begreppet hållbarhet innebär för oss både omsorg om jordens framtid och personlig hållbarhet för varje enskild människa. Vi tror att yogan är en bra väg till långvarig vitalitet, både för sinnet och kroppen.

En omställning till en grönare värld börjar med insikt och val hos varje individ. När du blir mer närvarande i dig själv blir du också mer uppmärksam på hur allt hänger ihop.

Ju mer vi upplever sambanden mellan människor, mellan människor och djur samt mellan människa och natur - desto mer självklart blir det att värna och ta hand om det enda jordklot vi har.


På My Soul Yoga vill vi erbjuda dig en plats att landa i sig själv med fokus är närvaro. Långt ifrån ego, prestation och omvärldens förväntningar. Rent praktiskt, då? Vi är en liten, nyöppnad studio som försöker göra medvetna val för att göra så litet avtryck på jorden som möjligt. I vår lokal är mycket av inredningen återvunnen. Vi köper bara nytt när vi inte hittar något annat alternativ.

  • Vi städar med naturliga produkter för att minimera miljöpåverkan

  • Mattor och bolster är köpta från en nedlagd yogastudio (såklart tvättade och rengjorda regelbundet)

  • Kuddarna är sydda av spilltyger och stuvbitar

  • Våra möbler är begagnade

  • Bänkarna är platsbyggda av rent virke

Vi kan var och en ta små (eller stora!) steg för att tillsammans göra stor skillnad för framtiden! <3

50 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page