top of page
Sök
  • My Soul Yoga

På gång! Mamma och baby yoga

Uppdaterat: 3 apr. 2023

Den 8 maj startar mamma och baby yoga på måndagar.

Passar nyblivna mammor med bebisar som ännu inte börjat krypa.


Mamma och baby yoga är ofta en härlig aktivitet att komma iväg på tillsammans med ditt barn eller en skön stund för dig själv. Tillsammans med andra får du göra lugn och kravlös yoga i en trygg miljö helt utifrån din förmåga.

Genom säkra och skonsamma övningar stärker vi upp och stretchar ut kroppen efter graviditeten igen. Vi strävar efter att återuppbygga kontakt i hela kroppen med extra fokus på att stärka bäckenbotten, magmusklerna och sätet samt att öppna upp i axlar och bröst som ofta blir påfrestat av att bära och mata ditt barn.

Ditt barn är välkommen att vara med på yogan och ligger nära dig hela tiden. Du är med i övningarna utifrån barnets behov som hela tiden får styra. Många av övningarna kan göras med bebisen. Ibland kan det behövas improvisation under klassen för att alla barn ska vara nöjda. Varje klass avslutas med en stunds avslappning tillsammans och nära med ditt barn.

Du behöver inte ha yogat förut, alla kan vara med! Vi ser dock gärna att du har varit på efterkontrollen hos din barnmorska och att du har slutat blöda efter förlossningen.

Ta med en mjuk filt eller pläd att lägga på yogamattan för ditt barn. Yogamatta finns att låna.

Barnvagnar kan tyvärr inte tas med in i lokalen, ta gärna med ett överdrag och ett lås så att du kan lämna den utanför.

Tid: Måndagar kl 09.30 - 10.30 med start den 20:e februari.

Pris: 220 kr per gång eller 5 tillfällen för 990 kr.

Lärare: Celia Gelinder

197 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page