top of page
Sök
  • My Soul Yoga

Våra mjuka klasser

Uppdaterat: 30 aug. 2022

Vi erbjuder mjuka klasser nästan varje dag. Dessa klasser dig som är nyfiken på hur yoga och meditation kan hjälpa dig till ett mer balanserat liv.


LÄR DIG HANTERA STRESS OCH SKAPA INRE BALANS Vi erbjuder yoga i olika former där vi jobbar med att

  • ge redskap för att hantera och förebygga stress,

  • skapa inre balans,

  • successivt träna upp kroppens och sinnets uthållighet,

  • öka balans, smidighet och styrka,

  • individanpassa för bästa förutsättningar.
SOFT HATHA

Härlig, tillåtande yoga med mjuka positioner och lugna flöden - där vi stärker kroppen och lugnar sinnet med andning, avslappning och meditation. Ett pass som passar alla och kanske särskilt dig som längtar efter att landa i både kropp och sinne.
Tid: Tisdagar kl. 10.00-11.00

MEDICINSK YOGA

I medicinsk yoga tränar du successivt upp kroppen och sinnets uthållighet. Vi varvar asanas med andning och avspänning. Tre delar som hjälper oss att hantera stress, smärta och sömn. Vi tar kroppen mellan aktivitet och vila för att stärka kropp och sinne och ge oss förutsättningar till åter-hämtning. Inga förkunskaper krävs.


Tid: Måndagar kl.17.00-18.15

YINYOGA

I yinyoga är positionerna mjuka, lugna stretchar som utförs sittandes eller liggandes och hålls 3-5 minuter. Hjälpmedel som bolster, filtar och block får kroppen att slappna av, utifrån sina förutsättningar. Gravitation och avslappning öppnar upp din kropp och ditt sinne.Tid: Torsdagar kl. 11.45-12.45 och 18.00-19.15


170 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page