Sök
  • My Soul Yoga

Hjälp oss att skapa en trygg yogastudio i coronatider <3

Uppdaterad: feb 18

Uppdaterad 2021-01-29 Vi följer alltid de senaste riktlinjerna med anledning av coronapandemin. Vår önskan och strävan är att det ska vara tryggt och säkert att yoga hos oss - och vi behöver alla hjälpas åt. <3

I och med det vill vi informera om några förändringar vi gör, samt påminna om och förtydliga kring vårt förhållningssätt.

Vi förlänger lokalen

Vi har gjort yogalokalen längre för att kunna utnyttja större del av rummet. På så vis kan vi hålla längre avstånd mellan mattorna. Max 8 personer kan delta på våra klasser under de rådande omständigheterna Kuddar markerar var mattorna ska ligga Vi lägger ut kuddar i lokalen där ni deltagare kan lägga era mattor. Flytta helst inte runt dessa! Du tar bort kudden och lägger framkanten  av mattan där kudden låg - och är sedan redo för en härlig stund på mattan! 

Inga väskor och jackor i yogasalen

Jackor hängs i hallen eller i omklädningsrummet. Väskor och värdesaker kan läggas i hyllan som står längs in i lokalen. På så sätt blir salen rymligare. 

Max 11 personer får samtidigt vistas i vår lokal

I enlighet med de nya reglerna får det i vår lokal numera vara max 11 personer. Se nedan hur vi praktiskt gör mellan klasser!

Rutiner för smidig övergång mellan klasser Gäller FÖRE följande klasser: Hatha 1 (mån och ons), Yinyoga (tis), Coreyoga (ons), Hatha 4 (tors) Och EFTER dessa: Hatha 2 (mån och ons), Hatha 3 (tis), Coreyoga (ons), Hatha 1 (tors)

  • Om det pågår en klass när du kommer, vänta utanför! Deltagarna i klassen före behöver lämna lokalen innan deltagarna till nästa går in. Därför rekommenderar vi att du inte kommer för tidigt, att du sedan tar dig in så snabbt som möjligt och – i den mån det går - besök gärna toaletten hemma 😉

  • Om det är en klass efter din ber vi dig att lämna lokalen så snabbt du kan. Lämna kuddar och eventuella filtar och bolster på din plats – läraren tar hand om dem. Om möjligt, vänta med toalettbesök till du kommer hem. Detta så att nästa klass kan komma in och starta i tid.

Och så förstås:

Kom bara på klassen om du känner dig helt frisk. I och utanför yogasalen försöker vi hålla avstånd till varandra. Ta gärna med egen mattan och vattenflaska - och tvätta händer både före och efter passet. Det står handsprit tillgänglig för den som vill.  Givetvis kan du lita på att vi som jobbar håller god hygien och stannar hemma om vi har symptom!

Tillsammans kan vi hjälpas åt att skapa en trygg yogamiljö - och hålla oss själva och varandra friska.

100 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla