top of page
Sök
  • My Soul Yoga

Att tänka på när du besöker vår studio ...

Välkommen till oss på My Soul Yoga, vi ser fram emot många fina yogastunder tillsammans med dig. Här är några saker att tänka på när du besöker vår studio!Du bokar och avbokar alla klasser via Bokadirekt Vi kan tyvärr inte ta emot bokningar eller avbokningar via mejl, så allt sköts via Bokadirekt. Spara därför alltid bokningsmejlet, där du har din avbokningskod. Detta gäller hösten 2020, fter årsskiftet kommer vi även att erbjuda kurser där du kan boka in dig på en hel termin, men under hösten bokar du varje enskild klass för sig.

Klasser är bokningsbara tre veckor framöver Varje söndag lägger vi ut klasser för en ny vecka, så att det alltid ligger tre bokningsbara veckor på Bokadirekt.

Prata tyst eller inte alls när du stiger in Mellan hallen och yogasalen hänger endast ett skynke, så därför ber vi dig vara lågmäld när du stiger in i studion, om det är en pågående klass. Kanske är det en möjlighet att varva ner och förbereda dig för yogapasset. Hjälp oss att hålla dig och andra friska Kom bara på klassen om du känner dig helt frisk. I och utanför yogasalen försöker vi hålla avstånd till varandra. Ta gärna med egen mattan och vattenflaska - och tvätta händer både före och efter passet. Det står handsprit tillgänglig för den som vill.  Givetvis kan du lita på att vi som jobbar håller god hygien och stannar hemma om vi har symptom!

Vi är nystartade och utvärderar hela tiden Vi har startat en yogastudio på fem veckor :). Vi ber dig ha tålamod om något inte känns helt perfekt. Vi kommer att utvärdera klasser, lokalen och allt annat löpande för att skapa de bästa förutsättningarna för dig och andra att yoga. Du är varmt välkommen med kommentarer, tips och förslag till oss!  Och så till sist: Vi är så glada att du vill vara med oss på den här resan. Vi ses på My Soul Yoga!

25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page