På My Soul Yoga erbjuder vi fler vägar till ett mer hälsosamt och medvetet liv. Du kan exempelvis boka välgörande massage, privat yogalektion för att fördjupa din praktik eller coachande samtal om du behöver hitta vägen framåt i livet. 
 

Massage

Vi erbjuder svensk klassisk massage, som är en djupgående massage som ökar flödet i kroppen. Massagen ger därför ökat välbefinnande och minskar spänningar och stress. Regelbunden massage motverkar trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Du känner dig lugnare, mjukare och rörligare.  Alla som masserar i våra lokaler är diplomerade massörer.

_G9A3379_edited.jpg

Coachande samtal och medveten hälsa

Hälsa handlar om helhet och balans, att känna att livet hänger ihop och har mening. Ibland tappar vi bort oss och glömmer att det faktiskt är vi själva som styr och har ansvar för våra liv och de val vi gör, eller väljer att inte göra. Då kan det vara bra att få möjlighet att sätta ord på sina tankar, få hjälp att sortera dem och hitta vägar vidare.

 

Våra coacher dig där du är, precis som du är. Vi hjälper dig att hitta din inre motivation och du får möjlighet att påbörja din förändringsresa mot ett mer helt och hållbart liv. Samtalet utformas utifrån dina egna behov, tankar och idéer. Vi fokuserar på det som är viktigt för dig.


Boka här
 eller mejla till info@mysoulyoga.se så tar någon av oss kontakt med dig och bestämmer hur vi går vidare. För första samtalet betalar du 395, därefter är priset 695 kr per tillfälle.

_G9A3413.jpg

Privat yogalektion

Vill du arbeta djupare med något inom yogan, behöver stöd att komma vidare - eller kanske vill komma igång med din yogapraktik?
Läs mer om vad du kan förvänta dig av en privat yogalektion