Massage

Vi erbjuder svensk klassisk massage, som är en djupgående massage som ökar flödet i kroppen. Massagen ger därför ökat välbefinnande och minskar spänningar och stress. Regelbunden massage motverkar trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Du känner dig lugnare, mjukare och rörligare.  Alla som masserar i våra lokaler är diplomerade massörer.

Boka via Bokadirekt

_G9A3408.jpg

Samtal

Har du behov av att förändra något i ditt liv, men vet inte var du ska börja? Hos oss har du möjlighet att få coachande samtal och vägledning av utbildade coacher.

Samtalet kan handla om att:

  • Du vill ta steg mot en bättre hälsa och välmående.

  • Du har behov förändra något i livet och behöver hjälp med att ta reda på vilken förändring - och hur du ska göra.

  • Du har ett tydligt mål - exempelvis göra sig av med en oönskad vana, kommaigång med träning eller kostförändring, karriärbyte - men är osäker på hur du tar dig vidare.
     

Samtalet formas efter dina önskemål och behov och du får hjälp med att hitta verktyg för att ta dig närmare ditt önskade mål eller förändring. Du bestämmer själv om du vill ses live eller digitalt. 


Boka via Bokadirekt

29a0cf_d6c6432f6fb7442eaaa749e9976c5abb~

Privat yogalektion

Vill du arbeta djupare med något inom yogan, behöver stöd att komma vidare - eller kanske vill komma igång med din yogapraktik? Läs mer om vad du kan förvänta dig av en privat yogalektion

29a0cf_d6c6432f6fb7442eaaa749e9976c5abb~